Tai Chi Chuan tanfolyamok

A Tai Chi Chuan (Tai Ji Quan) és Chi Kung (Qi Gong) gyakorlása az egészség helyreállításának és megőrzésének, illetve a teljesítőképesség fokozásának, a testi, lelki, és mentális egészség, egyensúly, megőrzésének és fenntartásának a módja.

Élet-Erő Növelő és Egészség Karbantartó tanfolyam, mely visszahozza az Egészséged és a Fiatalosságod!

Élet-Energia keringését javító tanfolyam mely oldja a testedben lévő blokkokat!

Szeretnék segíteni neked, ha változni szeretnél, vagy változtatnál az életeden, ha egészséges és boldog szeretnél lenni, hogy jobb testi, érzelmi, energetikai, tudatossági, szellemi minőségben, egészségesen és boldogan élhess. Ehhez a Tai Chi Chuan, a Chi Kung - Nei Kung, és a Meditáció módszereit, mint eszközöket ajánlom számodra.

Az oldalon minden olyan szükséges információt, elméletet, kiegészítő olvasmányt és videót is megtalálsz, ami a Tai Chi Chuan, és a Chi Kung gyakorlásának elkezdéséhez, vagy ami a rendszeres gyakorlásához feltétlenül szükséges.

Az különböző formagyakorlatok teljes videóit egyelőre még nem lehet megnézni az oldalon, viszont ha mégis szeretnéd, kérlek jelezd nekem a kapcsolat menüponton keresztül!

A SanBao Tai Chi Chuan és Chi Kung a Fénymag Egyesület szervezeti egységeként működik, így tevékenységeit is, annak keretein belül végzi. Jelszavunk:

„A testben, lélekben, szellemben egészséges emberért, a természetes életmódért és az élhető környezetért!"

Amennyiben Céged és egyesületünk célkitűzései hasonlóak, szívesen tartunk foglalkozásokat munkahelyeden, irodádban, illetve csapatépítő tréningjeiden, a rendelkezésre álló helyiség méretéhez igazodva.

Céged és csapatépítő tréningjeid számára kérd egyedi ajánlatunkat!

Alább a SanBao Iskola saját és az Iskola Mesterei által tartott Tai Chi Chuan (Tai Ji Quan) és Chi Kung (Qi Gong) tanfolyamokat találod.

 

Címkék: