Keddi Teljesen kezdő, Alapozó Tai Chi Chuan tanfolyam Budapesten, 19:30-21:00

Kedves Érdeklődő!

Teljesen kezdők számára tartunk Teljesen kezdő, Alapozó Tai Chi Chuan tanfolyamot keddenként 19:30-21:00 óráig.

Kezdd a Tai Chi Chuant nálunk, és biztosan nem fogsz csalódni!

Időpont: január 9-től keddenként 19:30-21:00 óráig.

Az edzés helyszíne:

Kedd:

  • VIII. kerület, Molnár Ferenc Általános Iskola, 1085 Budapest, Somogyi Béla u. 9-15.
  • Az iskola 160m2 alapterületű Tornatermében leszünk a bejárattal szemben.
  • Térkép: https://goo.gl/maps/NBzmQRBtbpp
  • Jó idő esetén, a bejárathoz közeli sportudvaron leszünk!
  • Az edzések pontos helyszínéért keresd fel a SanBao Iskola naptárát!
  • Időpont: január 9-től minden kedden 19:30-21:00 óráig.

 

Miről is van szó pontosan?

  • Mivel teljesen kezdő edzésről van szó, ezért az alapoktól kezdjük a tanulást.
  • A Tai Chi Chuan alapgyakorlataival fogunk foglalkozni, az alaptechnikákkal, alapgyakorlatokkal, lépésekkel, légzőgyakorlatokkal.
  • Megismerkedsz a filozófiával, a helyes tartással (10 alapelvvel), és az alaplégzéssel.
  • Kapsz jegyzetet, hogy ne felejtsd el mit tanultál, és könnyebben fel tudd idézni az edzésen tanultakat.

Azért, hogy teljesebb képet kapj arról, mit is fogsz tanulni, nézd meg a SanBao Iskola weboldalán a Tanfolyamok, az Alapgyakorlatok, vagy 48 forma menüpontokat, ahol videókon megnézheted azokat a mozdulatokat, melyekkel először fogunk foglalkozni, és a 48 lépéses pusztakezes formagyakorlatot, melyet az alapmozdulatok elsajátítása után fogsz megtanulni.

 

"A tai-chi megtanított arra, ami előtte soha sem ment. Korábban nem is tudtam mozdulatsorokat megjegyezni, nem akartam, nem is motivált. A tai-chi növelte a koncentrációs képességemet, a türelmemet és az egyensúlyérzékemet."

 

"A tai chi az első naptól teljesen magával ragadott, bár éreztem, hogy a bennem lévő feszültségek meglátszanak a mozdulataimban. Élveztem a gyakorlás közben megélt harmóniát, a szépséget, és a közös tanulást, gyakorlást is"

 

Várlak, hogy megismerd és elkezdd, vagy újrakezdd a Tai Chi tanulmányaid és annak művészetét specialista tanár felügyelete alatt!

Az edzésekre bejelentkezned nem szükséges, elég ha megjelensz. Gyere el és próbáld ki a Tai Chit!

Ha nem tudsz eljönni az első alkalmakra, vagy csak a jövő héttől szeretnéd elkezdeni, ennek semmi akadálya.

Természetesen minél hamarabb kezded el a gyakorlást, annál hamarabb tapasztalod meg a Tai Chi Chuan pozitív és jótékony hatásait!

Ha van ismerősöd, barátod, rokonod, akit érdekelhet, és akinek a szerdai nap jó edzésre járni, kérlek, küldd tovább neki ezt a lehetőséget! Segítsd őt ezzel! Akinek nem jó a szerdai nap, hívjon fel és megbeszélem vele a lehetőségeket.

 

Ajánlott viselet:
Az edzésre kényelmes váltóruhát, tréningnadrágot, pólót, benti, illetve termcipőt, vékony pulcsit és innivalót érdemes hozni.

 

"A tai chi kell nekem: olyan sok feszültséget oldott fel bennem, és egyértelműen a harmónia irányába rendezte az energiáimat, ráadásul még testmozgás is, amire szükségem van. Aztán a következő kedden már ott figyeltem az edzésen, ahogyan azóta is minden héten."

 

Hozzájárulás a programszervezéshez 8.000.- Forint, melyet, ha szeretnél részt venni a Teljesen kezdő Tai Chi alaptanfolyamon, akkor utald át Fénymag Egyesület OTP bankszámlaszámára 11702074-20000521, a közleménybe ezt írd be: ”Hozzájárulás programszervezéshez  2018. január Teljesen Kezdő Tai Chi” Neved az utalásból látjuk! Ha másnak utalsz, akkor kérjük azt írd, kinek.

Ha nem szeretnél utalni, akkor a programszervezési hozzájárulást az első alkalommal, a helyszínen is odaadhatod. Azért, hogy rendben tudjunk fogadni, kérjük, küldd el jelentkezésed E-mail –ben is!

 

Gyere és gyakorolj a Tai Chit és Chi Kungot!

 

A SanBao naptárban és a weboldalon is, megtalálod az eseményeket, címmel, időponttal!

 

Találkozunk kedden a Teljesen kezdőknek szóló Teljesen kezdő, Alapozó Tai Chi alaptanfolyamon!

Csatlakozz a csoporthoz már ezen a héten!

Kérdés esetén, hívj vagy írj bátran!

 

További információ:

Farkas Gábor Viking

+36 209 717 431 E-mail

Bejelentkezned nem szükséges, kérdés esetén hívj vagy írj bátran!

Gyere el és gyakorolj Tai Chit!

 

"Talán nem én vagyok az egyetlen, akinek a fejében él egy elképzelés arról, hogyan is kell egy Mesternek kinéznie és viselkednie. Így voltam ezzel én is anno, amikor elkezdtem Tai Chi-zni - elképzeltem, hogy egy kb. 40 éves, komoly, megállapodott és már teljesen kész ember fog tanítani, rávezetni az útra. Ehelyett... :) "

"Ma sem néz ki sokkal öregebbnek, mint akkor, amikor előszőr találkoztam vele..."

 

"Szóval hosszú ideig elhúzódó bonyodalmak és furfangos időtologatás után megérkeztem első Yang stílusú tai chi órámra, igencsak január vége felé, ahol az öreg, köldökét verdeső ősz kecskeszakállal rendelkező kínai mester helyett egy fiatal, vörösesszőke, mosolygós Viking fogadott. Gyanakvóan hunyorítottam össze szemeim és felvettem a „Na, majd meglátjuk!” kemény attitűdöt..."

 

Amennyiben biztosan ott akarsz lenni a Teljesen kezdő Tai Chi alaptanfolyamon, akkor utald át most a programszervezési hozzájárulást, 8.000.- Forintot, a Fénymag Egyesület OTP bankszámlaszámára 11702074-20000521, a közleménybe ezt írd be: ”Hozzájárulás programszervezéshez 2018. január Teljesen Kezdő Tai Chi” Neved az utalásból látjuk! Ha másnak utalsz, akkor kérjük azt írd, kinek.

 

Gyere és gyakorolj a Tai Chit és Chi Kungot!

 

Viking

Farkas Gábor Viking

Tai Chi Chuan és Chi Kung specialista

Itt írj nekem!

 

Töltsd le az ingyenes Életerő Növelő Chi Kung ismertetőnket itt!