Keddi Teljesen kezdő, Alapozó Tai Chi Chuan tanfolyam Budapesten, 19:00-20:30

Kedves Érdeklődő!

Teljesen kezdők számára tartunk Tai Chi Chuan tanfolyamot kedden 19:00-20:30 óráig.

Próbáld ki a Tai Chi Chuant nálunk, biztosan nem fogsz csalódni!

Időpont: júliustól keddenként 19:00-20:30 óráig.

Ne halogasd, csatlakozz a csoporthoz júniustól!

Az edzés helyszíne:

Kedd:

  • A Tai Chi edzések helyszínei a nyár végéig 2017.07.01-től
  • A Városligetben az Olof Palme ház mögött, közvetlenül a Berlini Fal emlékművénél (vasbeton fal zöldebbik oldala).
  • A Városligetben az Olof Palme ház mögött. Ha szembe állsz vele, akkor  bal oldalán elindulva megtalálod Rudolf főherceg vadász szobrát, és háttal a szobor mögé állva, pont arrafelé nézel, amerre az edzés lesz. Esetleg még láthatod is a gyülekező tömeget.

Most a Kertem van az épület bejáratánál, így a WC is biztosított.

  • Időpont: kedden 19:00-20:30 óráig.

Akkor ott találkozunk kedden a Kezdőknek szóló Tai Chi tanfolyamon!

Miről is van szó pontosan?
Mivel teljesen kezdő edzésről van szó, ezért az alapoktól kezdjük a tanulást. A Tai Chi Chuan alapgyakorlataival fogunk foglalkozni, az alaptechnikákkal, alapgyakorlatokkal, lépésekkel, légzőgyakorlatokkal. Megismerkedünk a filozófiával, a helyes tartással, légzéssel.
Azért, hogy teljesebb képet kapj arról, mit is fogsz tanulni, nézd meg a SanBao Iskola weboldalán a Tanfolyamok, az Alapgyakorlatok, vagy 48 forma menüpontokat, ahol videókon megnézheted azokat a mozdulatokat, melyekkel először fogunk foglalkozni, és a 48 lépéses pusztakezes formagyakorlatot, melyet az alapmozdulatok elsajátítása után fogsz megtanulni.

A Tai Chi alapgyakorlataival fogunk foglalkozni. Az alaptechnikákkal, alapgyakorlatokkal, lépésekkel.

 

"A tai-chi megtanított arra, ami előtte soha sem ment. Korábban nem is tudtam mozdulatsorokat megjegyezni, nem akartam, nem is motivált. A tai-chi növelte a koncentrációs képességemet, a türelmemet és az egyensúlyérzékemet."

 

"A tai chi az első naptól teljesen magával ragadott, bár éreztem, hogy a bennem lévő feszültségek meglátszanak a mozdulataimban. Élveztem a gyakorlás közben megélt harmóniát, a szépséget, és a közös tanulást, gyakorlást is"

 

Ha van ismerősöd, akinek a keddi nap jó edzésre járni, ne habozz, küldd el neki ezt a lehetőséget! Akinek nem jó a keddi nap, hívjon fel és megbeszélem vele a lehetőségeket.

Várunk, ha szeretnél megismerkedni a Tai Chi-val vagy szeretnéd újrakezdeni azt!

Az edzésekre bejelentkezni nem szükséges, elég ha megjelensz. Gyere el és próbáld ki a Tai Chit!

Ha nem tudsz eljönni az első alkalmakra, vagy csak a jövő héttől szeretnéd elkezdeni, ennek semmi akadálya.

Természetesen minél hamarabb kezded el a gyakorlást, annál hamarabb tapasztalod meg a Tai Chi Chuan pozitív és jótékony hatásait!

Ajánlott viselet:
Kényelmes tréningnadrág, póló, könnyű edzőcipő, vékony pulcsi. Innivalót is ajánlott hozni.

 

"A tai chi kell nekem: olyan sok feszültséget oldott fel bennem, és egyértelműen a harmónia irányába rendezte az energiáimat, ráadásul még testmozgás is, amire szükségem van. Aztán a következő kedden már ott figyeltem az edzésen, ahogyan azóta is minden héten."

 

Hozzájárulás a programszervezéshez 8.000.- Forint, melyet, ha szeretnél részt venni a Teljesen kezdő Tai Chi alaptanfolyamon, akkor utald át Fénymag Egyesület OTP bankszámlaszámára 11702074-20000521, a közleménybe ezt írd be: ”Hozzájárulás programszervezéshez  2017. július Teljesen Kezdő Tai Chi” Neved az utalásból látjuk! Ha másnak utalsz, akkor kérjük azt írd, kinek.

Ha nem szeretnél utalni, akkor a programszervezési hozzájárulást az első alkalommal, a helyszínen is odaadhatod. Azért, hogy rendben tudjunk fogadni, kérjük, küldd el jelentkezésed E-mail –ben is!

A SanBao naptárban és a weboldalon is, megtalálod az eseményeket, címmel, időponttal!

Akkor találkozunk kedden a Teljesen kezdőknek szóló Tai Chi alaptanfolyamon!

Csatlakozz a csoporthoz már ezen a héten!

Kérdés esetén, hívj vagy írj bátran!

További információ: +36 209 717 431 E-mail

 

"Talán nem én vagyok az egyetlen, akinek a fejében él egy elképzelés arról, hogyan is kell egy Mesternek kinéznie és viselkednie. Így voltam ezzel én is anno, amikor elkezdtem Tai Chi-zni - elképzeltem, hogy egy kb. 40 éves, komoly, megállapodott és már teljesen kész ember fog tanítani, rávezetni az útra. Ehelyett... :) "

"Ma sem néz ki sokkal öregebbnek, mint akkor, amikor előszőr találkoztam vele..."

 

"Szóval hosszú ideig elhúzódó bonyodalmak és furfangos időtologatás után megérkeztem első Yang stílusú tai chi órámra, igencsak január vége felé, ahol az öreg, köldökét verdeső ősz kecskeszakállal rendelkező kínai mester helyett egy fiatal, vörösesszőke, mosolygós Viking fogadott. Gyanakvóan hunyorítottam össze szemeim és felvettem a „Na, majd meglátjuk!” kemény attitűdöt..."

 

Amennyiben biztosan ott akarsz lenni a Teljesen kezdő Tai Chi alaptanfolyamon, akkor utald át most a programszervezési hozzájárulást, 8.000.- Forintot, a Fénymag Egyesület OTP bankszámlaszámára 11702074-20000521, a közleménybe ezt írd be: ”Hozzájárulás programszervezéshez  2017. július Teljesen Kezdő Tai Chi” Neved az utalásból látjuk! Ha másnak utalsz, akkor kérjük azt írd, kinek.