Hétvégi Tai Chi Chuan Gyakorlónap 2017.08.12

minden szintnek, augusztus 12.-én szombaton 10:00-13:00-ig és 16.00-19:00-ig, Tinnyén a Nyári Tai Chi Chuan Gyakorló Hétvége 2017. augusztus 9-13. részeként.

Most ez az augusztusi Gyakorlónap.

Szabadtéren, és eső esetén is van felülről fedett és oldalról nyitott szabadtéri hely!

16.00-19:00 Lehetőség van a DÉLUTÁNOS MŰSZAKra is :) Folyamatosan végzett formák megállás nélkül.

Elkészült a Tinnyei Nyári Tai Chi Chuan Gyakorló Hétvége 2017. augusztus 9-13. jelentkezési oldala: http://tinnye.sanbao.hu/

Itt jelentkezhetsz az augusztusi Hétvégi Tai Chi Chuan Gyakorlónapra és a DÉLUTÁNOS MŰSZAKra is.

Aki rendszeresen jár edzésre, neki nem szükséges utalnia, elég ha kitölti a jelentkezési lapot.

Az esemény előtt, nézz vissza, hogy nem történt-e változás....

Hozzájárulás a gyakorlónap programszervezéséhez 4.500.-Ft/fő, csak fél napra jönne, neki 3.000.-Ft.

Hol?
Helyszíne: Magház, Tinnye, Damjanich u 11-13.

A program a Tinnyei Nyári Tai Chi Chuan Gyakorló Hétvége 2017. augusztus 9-13. részeként belül kerül megrendezésre. Jelentkezési oldal: http://tinnye.sanbao.hu/

A Tinnyei Tai Chi Chuan Gyakorló Hétvége helyszíne előfordulhat, hogy valakinek elsőre messzinek és távolinak tűnik az eddigi helyszínektől, de ez nincs így és nem az eddigi helyszínről fogtok érkezni, maximum egy kicsit más irányba kell elindulni.

Építve a lelkesedésetekre, jó idő esetén, amikor csak lehet, a Gyakorló napokat szabad térre szervezzük! Így ki tudjuk használni a szabadtér adta lehetőségeket, a plusz teret. Ez segíti a Tai Chi Chuan és Chi Kung képességek fejlődését.

Most azok a csoportok, ahol tudják már a formákat, ők extra gyakorlási időt kapnak, amire az edzéseken fognak felkészülni, ott, és a helyszínen kapnak majd instrukciókat. Ez nem kötelező, hanem egy plusz lehetőség a gyakorlásra.

A Gyakorlónapokon, és az Intenzív Rendszeres Gyakorlásokkal lehet fejlődni, pótolni, csökkenteni azt az érzést, hogy le vagyok maradva, és előkészítjük egyben a táborokat is, felkészülünk rá, hogy az intenzív gyakorlást mindenki jól bírja, és senkinek ne legyen ott már erőnléti problémája

A gyakorlónap programjából:

Kiknek szól?
Teljesen kezdőknek, kezdőknek, haladóknak, és mindazoknak, akik a Yang stilusú Tai Chi Chuan formáit és belső munkáját (Nei Kung, Nei Jia) szeretnék gyakorolni, pontosítani.

Mit fogunk gyakorolni?
Megérkezés, bemelegítés után, (sétáló) Chi Kung, közben légzőgyakorlatokat végzünk, majd nyújtunk és gyakoroljuk a Tai Chi Chuan formáit.

Mi várható még?
Az alapgyakorlatokat, a pusztakezes és az eszközös Formákat, a 48, 108, szablya-, kard-, lándzsa-formákat. Kezdőtől a haladó szintig. Én készülök programmal, de ha jönnél, előzetesen elküldheted, mit szeretnél gyakorolni. A télre, és a hideg időre készülve, több Nei Kung gyakorlat lesz. A vázlatból látszik, mik az előzetes tervek, viszont minden további részlet a megjelent résztvevőktől függ.

 • Hun Yuan Tai Chi Nei Kung
 • Nei Kung légzések - külön, és az egyes mozdulatokban
 • Intenzív Tűz Kör gyakorlatok, főleg, ha szabadtéren leszünk
 • Légzőgyakorlatok a mozgásban
 • Eszközös formák
 • 27 Szablya forma
 • 16 Lándzsa forma
 • Bot forma
 • 36 és 54 Kard formák
 • Pusztakezes formák
 • 48
 • 108

Mit kell hozni a Gyakorlónapra?
Jókedvet, az eszközös formához eszközöket kell hozni, egyéb esetben a pusztakezes formák gyakorlására van lehetőség.

 

Viking

Farkas Gábor Viking

Tai Chi Chuan és Chi Kung specialista

Itt írj nekem!

 

Töltsd le az ingyenes Életerő Növelő Chi Kung ismertetőnket itt!