DÉLUTÁNOS MŰSZAK

Folyamatos formagyakorlás maximum 3 órán keresztül augusztus 12.-én szombaton 16.00-19:00-ig, Tinnyén a Nyári Tai Chi Chuan Gyakorló Hétvége 2017. augusztus 9-13. keretén belül kerül megrendezésre, és ezen a napon van az augusztusi Hétvégi Tai Chi Chuan Gyakorlónap 2017.08.12 is, melynek ez része. Részletek...

Jelentkezési oldal: http://tinnye.sanbao.hu/

Szabadtéren, és eső esetén is van felülről fedett és oldalról nyitott szabadtéri hely!

Hol?
Helyszíne: Magház, Tinnye, Damjanich u 11-13.

Ennek keretén belül kerülnek megrendezésre minden szintnek augusztus 12-én szombaton 10:00-13:00-ig és 16:00-19:00-ig a Hétvégi Tai Chi Chuan Gyakorlónap és 16:00-19:00 a DÉLUTÁNOS MŰSZAK (Folyamatosan végzett formák megállás nélkül) programok.

Szabadtéren, és eső esetén is van felülről fedett és oldalról nyitott szabadtéri hely!

Elkészült a Tinnyei Nyári Tai Chi Chuan Gyakorló Hétvége 2017. augusztus 9-13. jelentkezési oldala: http://tinnye.sanbao.hu/

Itt jelentkezhetsz az augusztusi Hétvégi Tai Chi Chuan Gyakorlónapra és a DÉLUTÁNOS MŰSZAKra is.

Aki rendszeresen jár edzésre, neki nem szükséges utalnia, elég ha kitölti a jelentkezési lapot.

A program a Tinnyei Nyári Tai Chi Chuan Gyakorló Hétvége 2017. augusztus 9-13. részeként kerül megrendezésre. Jelentkezési oldal: http://tinnye.sanbao.hu/

A Tinnyei Tai Chi Chuan Gyakorló Hétvége helyszíne előfordulhat, hogy valakinek elsőre messzinek és távolinak tűnik az eddigi helyszínektől, de ez nincs így és nem az eddigi helyszínről fogtok érkezni, maximum egy kicsit más irányba kell elindulni.

Építve a lelkesedésetekre, jó idő esetén, amikor csak lehet, a Gyakorló napokat szabad térre szervezzük! Így ki tudjuk használni a szabadtér adta lehetőségeket, a plusz teret. Ez segíti a Tai Chi Chuan és Chi Kung képességek fejlődését.

Most azok a csoportok, ahol tudják már a formákat, ők extra gyakorlási időt kapnak, amire az edzéseken fognak felkészülni, ott, és a helyszínen kapnak majd instrukciókat. Ez nem kötelező, hanem egy plusz lehetőség a gyakorlásra.

A Gyakorlónapokon, és az Intenzív Rendszeres Gyakorlásokkal lehet fejlődni, pótolni, csökkenteni azt az érzést, hogy le vagyok maradva, és előkészítjük egyben a táborokat is, felkészülünk rá, hogy az intenzív gyakorlást mindenki jól bírja, és senkinek ne legyen ott már erőnléti problémája

A gyakorlónap programjából:

Belépési lehetőség a folyamatos gyakorlásba, minden egész órában, viszont 20perccel előtte csoportos feladat ismertetés lesz, ez előtt, kötelező önálló bemelegítés és nyújtás ajánlott. Ezért érkezz 30-40 perccel korábban, mint amikor kezdeni szeretnéd.

Aki még nem végezte a formákat megállás nélkül ilyen hosszú időn keresztül, neki maximum 2 óra javasolt egyben. Aki már végzett hasonlót, ő csinálhat 4 órát is egyben. Az is lehetséges, ha több formát ismersz, hogy mindre egy-egy órát szánsz.

Hozzájárulás a programszervezéséhez: 3.000.-Ft/fő.

Majd lesz kint egy adományos doboz is ha valaki mást, vagy másképpen gondolná...

Gyerekeket, családtagokat bátran el lehet hozni, szívesen látjuk őket!

 

Viking

Farkas Gábor Viking

Tai Chi Chuan és Chi Kung specialista

Itt írj nekem!

 

Töltsd le az ingyenes Életerő Növelő Chi Kung ismertetőnket itt!